Jour

Jourtjänster – Vi är redo när du behöver oss!

På Norrorts Storköks Service förstår vi att varje minut är värdefull när det kommer till er storköksutrustning. Våra jourtjänster är speciellt designade för att hantera akuta ärenden snabbt och effektivt. Med vårt team av erfarna tekniker kan vi ofta åtgärda problem på plats, redan samma dag som felet anmäls. Vår målsättning är att minimera driftstopp i ert kök och se till att ni kan återgå till er verksamhet med minimalt avbrott.

0733 - 12 34 81

Täckning över hela mälardalen

Oavsett var du befinner dig i Mälardalsregionen kan du lita på att vår jourtjänst når dig. Våra tekniker har en bred geografisk räckvidd och är vana vid att snabbt ta sig an uppdrag över hela området. Detta säkerställer att vi kan erbjuda hjälp oavsett din verksamhets placering.

Läs mer om våra tjänster

Service under garantitiden

Det är viktigt att din utrustning fungerar optimalt, även under garantiperioden. Vi på Norrorts Storköks Service hanterar alla typer av maskiner, inklusive de som fortfarande omfattas av tillverkarens garanti. Vår kompetens och tillgång till originaldelar betyder att vi kan utföra service och reparationer utan att detta påverkar garantivillkoren.