Storköksservice i stockholm

Reparationer Reservdelar Nya maskiner

Storköksservice

Vi på Norrorts Storköks Service erbjuder omfattande storköksservice för restauranger, hotell, och andra verksamheter inom matindustrin. Våra erfarna tekniker är specialiserade på att underhålla och reparera olika typer av köksutrustning för att säkerställa smidig drift och hög kvalitet i ditt kök.

Servicejour

Reparation av köksutrustning

Behöver din kommersiella köksutrustning repareras eller underhållas? Vi på Norrorts Storköks Service står till din tjänst. Våra kunniga tekniker är välutrustade för att lösa alla typer av problem, oavsett om det gäller ugnar, fritöser eller annan utrustning.

Reservdelar till köksutrustning

Vi förstår vikten av att ha tillgång till rätt reservdelar när din köksutrustning behöver repareras eller uppgraderas. Norrorts Storköks Service erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa reservdelar till olika typer av köksmaskiner och utrustning för att säkerställa att din verksamhet kan fortsätta att fungera smidigt.

Om oss

Nya maskiner

Letar du efter nya maskiner till ditt kommersiella kök? Vi på Norrorts Storköks Service erbjuder ett handplockat sortiment av högpresterande och pålitliga köksmaskiner från ledande tillverkare. Vi hjälper dig att hitta rätt maskin som passar dina behov och budget, och erbjuder även installation och service för att säkerställa en problemfri användning.